Pirms pamest šo reģionu, vēl nobaudām bifeļa piena skābpienu(?). Varbūt tas saucas jogurts latviski, īsti nezinu. Nebija lēts (apmēram 1.4 eiro), bet ļoti garšīgs, īpaši ar Evijas (atceries latviešu meiteni no Sofijas? Jā, tā ir tā pati Evija) līdzi doto melleņu zapti! Starp citu, bulgāri ļoti lepojas ar saviem jogurtiem, jo viņi esot pirmie jogurta taisītāji pasaulē, viena no svarīgākajām pienskābes baktērijām pat nosaukta bulgāru vārdā – Lactobacillus bulgaricus. Labi, par šo faktu jūs mierīgi varat man oponēt, es neko nesaprotu ne no jogurtiem, ne no baktērijām. Tie tikai tādi pa gaisiem sagrābstīti fakti. Tātad – visus iebildumus, lūdzu, komentāros vai e-pastā!