Tiku pie kulfi! Kulfi mēdz saukt par indiešu saldējumu, bet atšķirībā no īstenā (tas ir mūsu, rietumnieku) saldējuma, šis netiek putots. Lai pagatavotu kulfi, jāsaber pienā cukurs un garšiņas, un tad jāvāra, kamēr vis šķidrums iztvaiko un paliek tikai bieza masa. Pēc tam mudīgi trauciņā un ledus kastē. Tā arī vīri staigā pa ielu ar ledus kastēm un no metāla trauciņiem (droši vien metālā ilgāk saglabājas aukstums) velk ārā šādus brīnumus. Garšīgi! Tādi ir populāri arī Pakistānā, Bangladešā, Irānā un visās Tuvo Austrumu valstīs. Tas tāpēc, ka, atšķirībā no mūsu salčukiem, šie, sava blīvuma dēļ, ilgāk paliek neizkusuši. Ļoti piemēroti karstajam klimatam!