Adžmēras stacijā ierodamies apmēram 15 minūtes pirms paredzētā izbraukšanas laika, bet, tā kā vēl šorīt neesam ēduši un brauciens līdz Džaipūrai būs vismaz 5 stundas garš, ieskrienam stacijas ēdnīcā un pasūtām to, ko visātrāk var pagatavot – kartupeļu parathas. Kopā par abiem samaksājam apmēram 50 centu, ļoti labs darījums. Starp citu, mums jau tā ir iegājusies gandrīz par tradīciju – pirms kāpt ilgos vilcienos vai autobusos, paēdam pēc iespējas aizdomīgākā vietā. Varbūt tā uzreiz nav saprotams, kāpēc tas nav prātīgi, tāpēc paskaidrošu – Indijā jābūt konstantā gatavībā sasirgt ar straujā vēdera kaiti, un, piemēram, autobusos īsti nav iespējas apmeklēt tualeti vairāku stundu garumā.