Nākamais tantes priekšnesums – galda vidū ar lapām izgreznota piecu sekunžu tējas krūze, apkārt izkārtoti Dārdžilingas dažādo tējas veidu bļodiņas. Tad jābildē, hehe. Tante iemācījusies, ko tūristiem vajag – smukas instagrama bildes. Nobildē un viss! Visu var novākt. Nu, jā, bet tēja vispār garšīga. Dārdžilingas tēja vispār ir ļoti īpaša, aug īpašos apstākļos, īpaša saule, īpašs mitrums, etc, tieši tāpēc tā ir izpelnījusies šito ģeogrāfiskās aizsardzības bļembuku. Nu, es nezinu, kā viņu īsti sauc, bet tas ir tāpat kā īsteno Parmezānu drīkst audzēt/ražot tikai Parmas reģionā, Šampanieti Šampaņā, Balzāmetiķi Modēnā u.t.t. Tāpēc, jā, lai cik jocīga tante, visticamāk, viņa mums pasniedza īsteno Dārdžilingas tēju. Kamēr, ja tu pērc Dārdžilingas tēju veikalā, ir ļoti augsts risks, ka tā tomēr nebūs īstā – pārdošanas dati liecina, ka katru gadu pasaulē tiek pārdots apmēram 40 tūkstoši tonnu Dārdžilingas tējas, kamēr Dārdžilingā saražots tiek tik vien kā 10 tūkstoši tonnu. Un no tā vēl jānoņem tās daudzās tonnas, ko izdzer vietējie tējas mīļi!